+385 51-217-468
        imc@imc.com.hr
Slavka Krautzeka 97
       51000 Rijeka

O nama

Poduzeće IMC d.o.o. osnovao je 1990. g. kao distributer proizvoda Končar grupacije i različite elektroopreme (Schneider electric, ABB, i sl.) Aktivnosti poduzeća su se u proteklih 20-ak godina odvijale bez prestanka i to najviše u smjeru savjetovanja i nuđenja elektroenergetske i elektroinstalacijske opreme. Međutim, pored trgovine, poduzeće IMC d.o.o. se u zadnjih nekoliko godina specijaliziralo i na tržištu usluga poput održavanja elektroenergetskih objekata i postrojenja te realizaciji projekata s naglaskom na uštedi energije u rasvjeti implementacijom LED rasvjetnih tijela.

Njegujemo poslovne odnose s našim poslovnim partnerima, trudimo se biti pouzdano i odgovorno poduzeće za rješavanje njihovih tehničkih i komercijalnih problema.
S većinom naših poslovnih partnera imamo stabilne i korektne odnose dug niz godina. Naše dugogodišnje iskustvo i stručni djelatnici pronaći će pravo rješenje za sve vaše potrebe iz ovog sektora.

- elektromotori, reduktori, ventilatori, elektroagregati, transformatori te LED rasvjeta.
- reviziju i remont energetskih transformatora te isporuku, montažu i ispitivanje kompletnih trafostanica s opremom uz ishodovanje uporabne dozvole
- projektiranje, isporuka i montaža LED rasvjete te proračun energetske uštede.